CryptoSouk: Next Generation Digital Asset Exchange voor handelaren



Overzicht:

Het is een op Vincent en de Grenadines en Koeweit gebaseerd cryptocurrency trading platform. Het is gericht op het bieden van regionale ervaring voor de beleggers door het creëren van de inhoud in eenvoudig Arabisch. Het wordt gedaan door twee platforms, een is digitale marketingkanalen, zoals de resultatenpagina van Google-zoekmachines, Google Display Netwerk, Facebook en Instagram en een ander platform is offline marketing, dat bestaat uit educatieve seminars, gesponsorde merkradioblogs, lokale evenementen en verschillende verwijzingen. programma's

Het verwijzingssysteem is eenvoudig, gebruikers moeten hun verwijzingscode delen met vrienden of anderen. Als iemand zich aanmeldt met zijn verwijzingscode, krijgt hij een korting van 50% van de transactiekosten die hij het hele jaar betaald heeft.

CryptoSouk volgt de standaardbeveiligingsmaatregelen en bouwt de beste uitwisseling van digitale activa door zich te richten op de behoeften van professionele handelaren en deskundigen op het gebied van digitale valuta, het kan 1 miljoen transacties per seconde uitvoeren, het heeft geavanceerde API's om liquiditeit te verschaffen, interoperabiliteit met traditionele en DLT-infrastructuur en institutionele Grade Beveiliging Gecombineerde Koude / Warme / Hot Wallet rule-gebaseerde systemen

KYC (Ken uw klant) / AML (Anti Money Laundering) deze documenten kunnen de gebruikers met unieke beveiligingservaring helpen.

Token economy:

CryptoSouk geeft utility tokens uit met de naam "SOUK" die kunnen worden gebruikt in het interne ecosysteem van het platform, zoals betaling voor de aanbieding van nieuw activum en transactiekosten

Token matrix:

Tokensymbool: SOUK
Hoofdverkoopprijs 1 SOUK = $ 0,5
Pre-Sale prijs 1 SOUK = $ 0,375
Totale voorraad: 52.000.000
Hoofdverkoop Hardcap: $ 11.000.000
Pre-Sale Softcap: $ 1.000.000
Pre-sale: 09 juli tot 09 augustus 2018
Crowd-verkoop: 22 augustus tot 22 september 2018

Team:

David Dubrulle -Co-Founder, CEO
David is een ondernemer met 20 jaar ervaring in Europa en het Midden-Oosten. Expertisegebieden zijn: Investment Banking, Corporate Finance, Investment Advisory, Equity / Debt Capital Markets, securitisatie en collectieve beleggingsregelingen. David creëerde het eerste "Multi-Managed Account Currency Fund" terwijl hij werkte in een financiële instelling van het in Koeweitse Sovereign Wealth Fund.

Gene Hoffman - mede-oprichter, bestuurslid van het lid
Dhr. Hoffman is een serial entrepreneur en voormalig NASDAQ CEO. Hij is momenteel adviseur van Chia Network en als bestuurslid en interim-CTO voor AEToken.io. Hij heeft drie bedrijven gebouwd en verkocht aan PGP, Inc., Vivendi-Universal en Amdocs. Hij was bestuurslid bij acht verschillende technologie- en energiebedrijven en was voorzitter van de liquidatiecommissie en voorzitter van zijn meest recente onderneming.

Richard D'Souza - Operations Manager
Richard is momenteel Head of Operations bij JM Financial Brokerage Services Co. Koeweit. Richard is geen onbekende op de Forex, Futures & CFD-markt en heeft 10 jaar als Operations Manager gewerkt bij een van de beste Financial Services Companies in Koeweit. Hij heeft in totaal 21 jaar ervaring opgedaan binnen Dealing Room / Operations. Hij maakte ook deel uit van het oprichtersteam bij twee afzonderlijke Financial Services Start-up Companies in Koeweit.

Vonnis:

Voors:

• De demo-versie van de uitwisseling is beschikbaar op de website
• Het adviesteam ziet er geweldig uit, het heeft leden uit de cryptoveld- en financiële sector
• Kernteamleden zijn goed ervaren in de verschillende domeinen, zoals investment banking en cryptocurrency-projecten
• Minder concurrentie in het Midden-Oosten voor dit soort uitwisselingen

nadelen:

• Whitepaper heeft zeer beperkte informatie over het project
• De hype van sociale media is gemiddeld, de telegram-community heeft vanaf nu meer dan 6 leden
• Routekaart is onduidelijk over mijlpalen die in de toekomst moeten worden bereikt

Links:

Website: https://cryptosouk.io/en/ico
Whitepaper: https://cryptosouk.io/user/themes/custom-theme/pdf/en/whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/cryptosouk_community_en
Facebook: https://fb.me/CryptoSouk.io
Twitter: https://twitter.com/CryptoSouk
Reddit: https://www.reddit.com/r/CryptoSouk
GitHub: https://github.com/CryptoSouk

ETH ACC. - 0x1911F0E835DA0706b783DDE62274280CE91f1F61
BTT profile link - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2246034

Comments