ASOBIMO - VERDENS FÖRSTA DISTRIBUTERADE SEKONDÄRA INNEHÅLLSPLATFORM



https://asobimo.io/en/
Fredliga hälsningar i universum, den här gången kommer jag att diskutera om ICO eller projekt ASOBI COIN, tack för att du tar dig tid att läsa den här artikeln. Sampean Pancen Ngeten (JOSS).

Vad är ASOBI COIN?

Multiplayer online rollspel (MMORPG) är en kombination av rollspelande videospel och multiplayer online-spel där ett stort antal spelare interagerar med varandra i den virtuella världen. Från och med lanseringen av 3DMMORPG "Iruna Senki Online" för Feature Phone (DoCoMo) 2007, fokuserade ASOBIMO, Inc. 2011 på smarttelefonmarknaden. Med sådana namn som "Avabel Online" och "Toram Online" har de släppt mycket mobil 3D MMORPG som en sällsynt person bland japanska speltillverkare.

Syftet med detta projekt är att skapa en egen plattform där det är möjligt att både köpa och sälja produkten, namnet på Asobi-marknadsplattformen. Det bör noteras att sådana plattformar existerar, men bristen på dem är att användarna inte har rätt att äga en produkt. Om en av dessa plattformar stängs till exempel kommer användaren inte att kunna använda den inköpta produkten. Asobi-marknaden kommer att ge rätt till eget innehåll, och ett decentraliserat säkerhetssystem kommer också att användas, vilket kommer att skydda transaktionen.

Nytt pusselspel "Robot-spel" MMORPG från Asobi
Nu meddelar de att MMORPG utvecklar ett ICO-projekt som använder blockchain-teknik och registreringsstart för sitt nyhetsbrev. Tack vare den ackumulerade kunskapen i utvecklingen av mobila MMORPGs kommer de att skapa en ny typ av "Asobi" (grovt översatt till spelet), vilket revolutionerar online-spelmarknaden med hjälp av blockchain-teknik i spelet.

Idén om ASOBI COIN - Handlar virtuellt innehåll på distribuerade sekundära marknader. Den nya blockchain monetära tekniken för förlag och användare. Asobimo DApps plattform gör virtuellt innehåll på sekundärmarknaden till en värdefull tillgång för alla evenemang, och erbjuder en säker inköp och försäljning med minimala kostnader och ingen friktion.

Distribuerad Sekundär Content Platform


Säkerhetsdatainnehållsplattform

Vi kommer att tillhandahålla ett molnsystem som heter "Decentralized Security System" (DSS) med hjälp av blockchain-teknik.

Distribuerad innehållsplattform
Vi kommer att skapa en P2P-stil distribuerad sekundär innehållsplattform. Detaljer Du kan köpa och sälja digitalt innehåll, till exempel serier, spel, musik som du vill dela med andra.

ASOBI-MARKNADEN

ASOBI MARKET använder blockchain-tekniken för att tillhandahålla ett skyddat system för att distribuera sekundärt (använt) innehåll.

Spelartiklar
programvara
e-böcker
musik
videoklipp
e-biljetter

När du handlar på ASOBI MARKET, kan vi garantera dig en säker utbyte mellan sekundärt (använt) innehåll och kryptokurrency genom DSS-systemet.


Några ord om SWITEX JAPAN GAME

ASOBIMO och SWITEX Gmbh utvecklade gemensamt Kamarupan Virtual, en plattform för spelartiklar i ASOBI MARKET. Spelare kan köpa eller sälja virtuella objekt i spelet separat eller genom spelutgivare.

Säker utbyte av objekt
Denna plattform erbjuder en säker, rättvis och bekväm marknad för alla typer av spel och virtuella varor.

Vinst från utgivare
Hittills har de flesta förlag inte gjort mycket vinst på produkter, men tack vare Switex Japan på öppen plattform kan de förbättra lönsamheten med sina produkter.


ICO och Token Information

Token: ABX
Plattform: Ethereum
Token Pris: 0,01 USD
Token till salu: 8,250,000,000 ABX (50%)
Tokenleverans: 16.500.000.000 ABX
Mjukt lock: 5 000 000 USD
Hård keps: 50.000.000 USD
Stjärnans förskott: 10 augusti
Försäljnings slut: 20 augusti
Bonus: 20%
Pris 1 ETH: 43 000 ABX
pris 1 BTC: 750 000 ABX
Accepterar: ETH, BTC, BCH
Begränsade länder: Kina, USA



färdplan


För mer detaljerad information, besök:

 Hemsida : https://asobimo.io/en/
Whitepaper : https://asobimo.io/pdf/white_paper_en.pdf
Telegram : https://t.me/AsobiCoin_Official
Twitter : https://twitter.com/AsobiCoin
Facebook : https://www.facebook.com/Asobi-Coin-130436194467568/


Authorship: joecolern
BTT profile link- https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2246034

Comments